22.5.15

Kauniita asioita, paskoja kämppiä yms


Mulla on jonkinsortin fetissi pöytäjuttuihin ja niitten valokuvaamiseen. Vaikka onkin paskahomekämppä, aina auttaa kun on joitain kauniita asioita ympärillä. Varsinkin kun vituttaa yön pimeinä tunteina kun taustalla kuuluu kämppiksen ähkintää/voihkerointia ja haistan vaan homeen sieltä mun patjan syövereistä. Tällä hetkellä erityisesti tosin vituttaa lontoon ylihintaset homekämpät (maksan kuussa mun n.10m2 huoneesta neljän ihmsien kanssa jaetussa kämpässä n.760€) ja alhaiset palkat (tuntipalkkani on n.9,5€). Välillä mietityttää onko Lontoossa asumisessa enää mitään vitun järkeä.

Meikällä onkin nyt pieni haave (suunnitelma) muuttaa takaisin Helsinkiin, vaikka olenkin aina uhonnut etten sinne mene takaisin ennenkuin olen vanha ja viisas ja maailmaa nähnyt ja valmis sujauttamaan vauvoja ulos vaginastani. Oonhan mä nyt viisi vuotta maailmaa nähnyt ja tajunnut, että voihan sinne maailmaan aina mennä seikkailemaan vaikka asuisikin siellä kylmässä-paskassa-suomessa. Mä oon ihan muna huurussa oikotie.fi:tä käynyt läpi ja haaveillut elämästä modernissa skandinaavisesti sisustetussa kämpässä, joka ei maksa maltaita, jossa lämmitys ei reistaile, eikä tuuli tule ikkunan reunoista läpi, eikä kylppärin katto ole homeessa, eikä todellakaan ole hulluja kämppiksiä (voisin kirjottaa romaanin mun ja mun kuulemistani kämppiskokemuksista lontoossa).

Mun poikaystävän ideahan tää alunperin oli, koska mulla nyt on aina ollut todella negatiivinen asenne Suomea kohtaan. Mutta äkkiä ne mielipiteet muuttuu kun saa potkut duunista ja tajuaa, että elämä Lontoossa on itseasiassa aika paskaa. Eli nytten sitten äkkiä takaisin suomeen leikkimään kotia ja perustamaan perhettä ikäkriiseilevän poikaystävän kanssa (...ei nyt ehkä kuitenkaan). Mua ei todellakaan enää pelota, että jään "jumiin" Suomeen, koska mä tiiän kuinka helppoa se on aina lähteä pois jos alkaa ahdistaa suomiurpoilu. Mutta juu, ensi viikolla tulen suomeen lomailemaan eli katotaan oonko sen jälkeen vielä samaa mieltä.

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

FANTSUU!!! TERVETULOO!! Vauvaa odotellessa!!