8.8.14

Hulinaaaaa

No niin, blogi on jäänyt taas vähän lomalle. Mutta olen back in business ainakin tätä yhtä postausta varten!! Oon elänyt ihan sika kovaa ja myöskin kriiseillyt sika paljon, mutta eniten oon ollut vaan super tyytyväinen elämään. Kesäkuu meni enimmäkseen vaan töissä ja Ninan kanssa hengaillessa, kun se epeli päätti muuttaa samaan taloon kanssani.

Käytiin Ninan Pain au cotidienissa perinteiden vuoksi ja söin koko vuoden edestä leipää 
Ninan käsitys poseeraamisesta
Jos ei muuta niin ainakin on tultu syötyä hyvin 
Ja juotua hyvin.... Montakohan kannullista pimmsiä sitä on tultu kitattua 
Mentiin myös Brysseliin junalla viettämään perheaikaa  
Tein pari kahvia ja opettelin uusia latteart tekniikoita 
Olen myös lukenut parit kirjat!!1 En erityisemmin innostunut tästä kyseisestä yksilöstä, mutta wow hieno kuvitus
Tää mysteerimuija tuli hengailee ja tekemään spontaaneja asioita mun kanssa  
... Niinkin spontaaneja juttuja kuin baareilemista joka helvetin ilta
No sitten tuli heinäkuu ja me jatkettiin meidän spontaanista linjaa Suvin kanssa, sillä mentiin ottamaan meidän ekat tatuoinnit:
Tässä mun yksilö (ainoa internetiin sovelias kuva siitä...)
Suvin kaunotar!1
No sitten kun Suvi lähti takaisin kotosuomeen, mulla paloi pinna töihin ja päätin sitten eräänä keskiviikko iltana ottaa loparit. Siitä noin viikon päästä olin jo matkalla suomeen "lomailemaan" eli pakoon aikuisten juttuja, kuten sitä että pitäisi löytää uusi työpaikka...

Suomessa se meni sitten ihan kokonaan dokaamiseksi, minkä olinkin osannut jo vähän ennakoida.. No tein myös jotain muutakin:

Porvoossa oli positiiviset graffitit 
...ja vähän realistisemmat myös
Suomessa aika kului ihan super nopeasti, tein ihan kauheasti asioita, näin paljon kavereita ja blondasin myös mun hiukset. Palasin sitten 10 päivän lomailun jälkeen tänne lontooseen vakavien asioitten pariin. 

Totisia asioita tosiaan, jonkun karkurikissa tuli asumaan meidän luokse kahdeksi päiväksi ja mä sain siitä uuden kaverin
Tinderissä on tultu myös vietettyä vähän liikaa aikaa..... uskaltauduin jopa tinder treffeille (en siis ylemmän henkilön kanssa.. valitettavasti)
No siis tässä kissojen ja tinderoinnin lomassa etsin myös ahkerasti töitä, joka sitten tuotti hedelmää!!! Sain nimittäin ihan mahtavan uuden työpaikan söpöstä kahvilasta, jossa työntekijät ja pomot on kaikki kivoja ja työajat on kivoja ja kivaa!! 

Mulla on nyt ilmiselvästi ihan huippufiilikset ja näillä fiiliksillä jatketaan sitten menoa, eli moidurimoi!

Ei kommentteja :