9.6.14

You're showing me colors of the sky but all I see grey

Kävin Suomessa viikko sitten ja oli hubaaa! Jostain syystä ainoat kuvat, jotka mulla on hallussa on autosta, millä Suvi niin kiltisti kuskaili mua ympäriinsä:
Käytiin parissa yo-juhlassa syömässä next level darrasafkat (graavilohi on mun soulmate for sure)
Suvi on bad bitch ja mä en osaa muokkaa kuvia, ehkä olis pitäny jäädä taidekouluun vähän pidemmäksi aikaa...
Oli aika menevät kolme päivää, kerkesin tehä melkeenpä kaiken mitä tein viime vuonna koko kesän aikana. Kävin jopa kahdessa baarissa, pääsin näkemään kuinka valoisaa siellä on neljältä aamulla (WAUWAUWAU), salmarishottejakin taisin muutaman ottaa (mutta känniin en tainnut missään vaiheessa päästä, suomen alkoholi on selkeästi laimennettua), näin melkeen kaikki sukulaiset (sukulaispakollisuudet on seuraavalta vuodelta suoritettu), näin myös melkeen kaikki kaverit (yo-juhlat on niin käteviä ihmisten treffaamiseen, love it) ja tärkeimpänä kaikesta pääsin värjäämään suvin hiuksia, mikä tuntuu olevan aina teemana kun oon sen luona. Oli oikeasti super ihanaa ja pääsen takaisin heinäkuussa vähän pidemmäksi aikaa! Tässä tapahtuu kuitenkin vielä miljoona asiaa ennen sitä, ettei nyt vielä siitä innostuta. 

Viime viikon vietin sitten töissä/kännissä/darrassa, siis tällä kertaa darra iski niin helvetin pahasti ettei oo aikasemmin iskenyt tällä tavalla. Itkin yksin huoneessa kun sattui niin paljon fyysisesti sekä varmaan henkisesti ja soitin sitten pomolle, etten voi tulla seuraavana päivänä töihin, koska on kuumetta (joka iski sitten karman voimalla myöhemmin). Ja siitä lähtien on ollut ihan paska olo, koska tulin kipeäksi tai sitten mulla on viiden päivän krapula, mikä ei ees enää yllättäis. No oon kuitenkin nyt oikeasti ja lopullisesti päättänyt etten enää juo tällä tavalla, koska elämä on lyhyt ja en halua viettää sitä sängyssä oksennuksen maku suussa. Isän, pojan ja pyhän viinan nimeen. Aamen. 

Joo. Kyllä selvinpäin voi pitää hauskaa???? Toivotaan parasta. 

Ei kommentteja :