6.3.14

I'm doing this for the thrill of it, killin it

Taas pieni katsaus mun kännykän kuvasisältöön!!

Tää oli muistaakseni mun eka työpäivä ja olin kakat housuissa ilmeestä päätellen
Jostain syystä aina kaupassa käydessä unohdan ostaa ruoka-ruokaa (neljä pakettia teetä kaapissa?), joten näin siinä sitten käy. Parasta on se, ettei tarvii olla missään ihmiskontaktissa kun tilaa netistä ja maksaa paypalillä. Sitten vaan nopeesti otan delivery miehen kädestä mun safkat ennenkun kerkee edes moikata, very lovely. 
Yhtenä aamuna piti käydä virallisilla asioilla ja olin niin laiska, etten edes vaatteita jaksanut vaihtaa. Heitin vaan mun oksennukselta haisevan takin (kännikata on ihan perseestä) päälle ja spurgulook oli valmis. 
Jeee, töiden lisäksi tykkään maata sängyssä ja katsoa leffoja.
Uudet vanssit ottanut vähän damagee töissä, hups.
Lettuja yritin paistaa
Mun lounas kirjaimellisesti joka työpäivä. 
Joo, en muuta olekkaan tehny ku käynyt töissä ja syönyt paskaa. Oon alottanut nyt joka päivä viimeistään kuudelta aamulla, joka tarkottaa sitä että oon herännyt 4.40 joka päivä. Tänään herätyskello soi 3.40 ja olin silti puol tuntii myöhässä. Eihän sitä nyt aina voi muistaa kumpaan suuntaan bussi pitäisi ottaa. Nolotti ihan kauheesti kun vihdoin saavuin paikalle ja sain vaan vihaisia katseita osakseni. Anteeks, anteeks, anteeks en oo tottunut olemaan liikkellä ennen auringonnousua. Ihan hullujen puuhaa mun mielestä. Onneksi kaikkeen tottuu paitsi kolmemetriseen jääpiikkiin persessä ja sekin sulaa pois - vai miten mun uus motto nyt menikään. Huomenna taas kuudelta valmiina kysymässä kolmesataa kertaa, että oliko se teidän latte nyt pieni vai iso ja onko se mukaan vai täällä ja se olisi sitten kaks viiskyt eiku aijaa katos teillä oli vielä kolme sämpylää kädessä. Ei herranjumala, järkihän tässä menee.

2 kommenttia :

iina christina kirjoitti...

katos kolme sampylaaki sitte

Katarina kirjoitti...

joka VITUN kerta, like voitko kertoo että sulla on ne kolme sämpylää kädessä ENNENKUN oon maksuruudussa MITÄ VITTUA KAVERI