10.3.14

I want to lift my hands towards the sun

On ollu pari superkesästä päivää Lontoossa ja mieliala on sen mukanen!!! Mentiin Iinan kanssa ilta-aurinkoon paistattelemaan vastapäisen pubin terassille perjantaina. Sitten kun tuli vähän vilponen mentiin vähän explooraamaan tätä lähiympäristöä, jebujee! 

Kesäkuntoon siidereillä ja nachoilla, jes! 
Kotikonnut löydettiin!
Helsingissä aiheuttamassa vähän hämminkiä! 
Näkymät Canary Wharfiin joen toiselta puolelta, joku päivä vielä uidaan sinne iskemään meille business-miehet. 
Meiän pieneltä söpöltä iltakävelyltä päädyttiin sitten lähi(viina)kiskan (jonka myyjä on kaivannut minua, oon ilmeisesti raitistunut) kautta vodka kainalossa kotiin, ettei ihan sivistyneeksi sekin ilta olis mennyt. Siinä sitten pienessä maistissa, fiskarsin saksilla Iinan hiukset lyheni asiallisen pitusiksi. Eikä ees ollut ihan kauheen epätasanen, hyvä hiprakka-kata! Siitä sitten väsyneenä ja herätyskello kasilta soimassa päätin mennä aikaisin nukkumaan ja olla menemättä homobaareihin rilluttelemaan. Ihan hyvä päätös, vaikka varmaan jo viidettä kertaa peräkkäin ditchasin saman kaverin, oon yllättäen taas paska ihminen. 

Seuraavan päivän vietinkin sitten töissä, onneksi en kai missanut mitään ihan kauheen hyvää ilmaa??? Eipä se olisi haitannut koska seuraavana päivänä oli 20 astetta lämmintä ja me lähettiin Crystal Palacen puistoon auringosta nauttimaan, kun sisällä nyhjöttäminen tuntu vähän ankeelta.

Päästiin näkemään vähän uusia seutuja, mikä on aina mieltä avartavaa ja päästiin myös kattelemaan söpöjä poikia, mikä nyt on vaan ihmisen perusoikeus. 

Tossa näkyy polaroidi jonka otin about 20-vuotta vanhalla kameralla!!! (ei onnistunut kauheen hyvin, mutta shh idea on tärkein?) 
Crystal Palacen asema!!! harri pee kamuineen sopisi tonne kuin nenä päähän

On ihanan pirtee olo ja nyt varsinkin kun seuraavat kaksi päivää on vapaata! Keskiviikkona on mun synttärit (apua) ja oikeastaan haluun vaan syödä paljon hyvää ruokaa. Ei mitään kauheeta rilluttelua kiitos, mähän täytän jo kaksikymmentä, aika aikuistua ja ottaa niskasta kiinni. Tai ehkä vähän voi tequilaa maistaa. 

Ei kommentteja :