12.2.14

Life is a highway and i'm gonna ride it???

No on ollu kyllä vauhdikasta menoa viime postauksen jälkeen. Kävin ausseissa taas jälleen viettämässä mahtiloman, tässä vähän kuvamateriaalia sieltä:
Oltiin kylmissämme kattomassa isoja kiviä!
Viinimaistelussa serkkujen kanssa
Surffaamassa!!!111111 
The cool gang
Mites toi nakkikieli 
Käytiin vähän purjehtimassa (okei vähättelyt sikseen, tää oli paras kokemus ikinä)
Huomio tulee tässä kiinnittää poikaan oikeassa reunassa aka veneen kuumimpaan ihmiseen 
Paskasiskot 
Passable
Meikä siideri kädessä, mites muutenkaan
Kävin kattomassa krikettiä (en omasta tahdostani), 1/5 en suosittele
Joo, en osaa sanoin kuvailla kuinka ihanaa oli mennä taas näkemään vähän aussimeininkiä, koska oli ihan parasta!! Kolmen viikon jälkeen tulin sitten takasin sateiseen Lontooseen, ei kyllä edes haitannut kun täälläkin on niin kivaa hehee.

Kerkesin olla viikon Lontoossa, ennenkun Ella tuli tänne mun luokse hengailemaan ja oli ihanaa bilettää ja vähän kierrellä Lontoota <3 p="">
Löydettiin tällanen kuuma otus yhtenä iltana ay ay ay
Nojoo, sitten lähdin yllättäen Saksaan tädin luokse hoitamaan mun pienenpieniä serkkuja viikoksi ja aloin aika äkkiä luopua mun haaveista hankkia lapsia koskaan.
Mun onnekseni tää pienempi vauva tykkäsi kattoa jamie oliveria, siinä sitten vietettiin laatuaikaa
Tässä taas yksi serkku, en ees varmaan osaa laskea monta niitä nyt on??
No sitten siinä Lontooseen palatessa mietin että mitä helvettiä mä teen mun koulun kanssa, kun kaikki motivaatio oli kadonnut jo kauan aikaa sitten, oli ihan saatanasti töitä rästissä ja muutenkin suunnitelin opintoja jo ihan toisella alalla. No mäpä siinä yhtenä aamuna koulussa istuessa päätin hetken mielijohteesta kävellä luokasta ulos, kun en fyysisesti pystynyt istumaan siellä "taiteilemassa" yhtään enempää. Menin siitä sitten suoraan printtaamaan CV:itä kymmenisen kappaletta ja toivoin niiden riittävän työnhakua varten. Riittihän ne, sillä tässä istuu nyt kirjottamassa tuore kahvilatyöntekijä, jolla on 5 ylimäärästä printtiä CV:stä laatikossa, wadap bitches. 

Kerkesin mun kahden työttömänä viettämäni viikon aikana tehdä työhaun ohella vaikka mitä muuta:

Kävin Belgiassa toissa viikonloppuna, näin isän uuttaa kämppää ja mä kuolin onnesta
Kävin vähän kaupoissa! en ostanut tota turkkia, ehkä vähän kaduttaa kun on niin VITUN KYLMÄ
Näin double-raindbown matkalla sinne kahvilaan työhaastatteluun ja päätin, että se on hyvän onnen merkki ja olihan se!
Tein jotain laitonta kai, laitoin nachos supremeen sipsejä nachojen sijaan 
No jossain vaiheessa töiden saaminen alko tuntumaan vähän liian saavuttamattomalta, niin löysin ittelleni sugardaddyn ja menin pikaisesti naimisiin. JOO OKEI EI puin itsekokoamani häämekon päälleni iinan projektia varten, tästä varmasti lisää myöhemmin(!!!!!!!!)
No niin, tässä tää uusi vuosi on lähtenyt erittäin suurilla muutoksilla käyntiin ja mä en voisin olla yhtään tyytyväisempi. Tässä yhdessä ja puolessa kuukaudessa oon jo ehtinyt kokea melkein elämän verran asioita ja tuntea kaikki tunteet mihin ihminen kykenee, enkä haluais että tää vauhti hidastuis tästä yhtään. Meenkin tästä kohta puoliin vähän juhlistamaan elämää kavereiden kera, adios!

Ei kommentteja :