19.2.14

I was scared of pretty girls and starting conversations

Viime viikolla vietin monta päivää sängyssä kun ei tarvinnut etsiä töitä enää ja työt alkaa vasta huomenna (super excited iik). Oon vaan kieltäytynyt biletyskutsuista ja mielummin jäänyt kynttilöiden kera katsomaan romanttisia leffoja??? No teki kyllä gutaa ottaa vähän lomaa ulkomaailmasta jos nyt jotain positiivista mun introverttisyydestä pitää keksiä. No ehkä vähän liiottelen, oon mä oikeasti tehnyt asioita kun kattelee mitä mun kännykältä löytyy:
Okei siis kerran avasin verhot, sehän lasketaanhan ulkona käymiseksi? joo?? ps. kerrankin aikaa (energiaa) pitää huonetta siistinä, jes!!!!!
Kämppis oli lähteny kotikotiin ja jättäny muromaidot homehtumaan, hyi vITTU
Iinan kreisi projekti, jonka takia meikä häämekko päällä pääsi kaikkien huomion kohteeksi julkisilla paikoilla!! Linkitän lopputulokset tuonne loppuun!!
Kämppis kuvas synttärijuhlat filmiprojektia varten ja käytti meiän keittiötä tätä varten!! Kai tällaseen pitäis alkaa tottuu kun kerta koko talo täynnä näitä taiteilijoita.
Jääpalat iltapalaksi, rouskuu kivasti nam (kyllä mä syön oikeetakin ruokaa ei hätää)
No tällä viikolla mulla oli tämmönen training juttu mun työtä varten ja osaan nykyään erottaa erilaisia kahvipapuja toisistaan ja tiedän että kahvi on tullut alunperin etiopiasta. Eli about kaiken mitä tarvii tietää kahvista?
Huomenna sitten eka duunipäivä ja mä oon oikeasti ihan liian innoissaan!! Pääsen pitämään uniformua päällä ja tekemään ittelleni parit kahvit. Sitähän tää työn tekeminen vaan on, right? No todellisuudessa tuun juomaan ihan liikaa kahvia ja kädet täristen heitän kaikkien latet lattialle samalla hikoillen mun uniformun litimäräksi, siitä ei oo epäilystäkään.

Ainiin tässä nää Iinan tekemät trailerit kuvitteelista näytelmää varten!! varokaa eka on vähän pornahtava hehe

1 kommentti :

Anonyymi kirjoitti...

en meinannu uskaltaa kattoo ekaa videoo ku luulin et se on jotain pehmopornoo. mut se oliki mahtava!! very much artsy. tykkään. myös kaikki muu oli mahtavaa. Ei valitettavaa tällä kertaa.

t. harry potter