18.9.13

Loving every minute cause you make me feel so alive

Oon niin onnellinen ollu siitä lähtien ku saavuin Lontooseen, vaikka viime postauksessa olin ihan kakat pöksyssä ja varma siitä, että tuun kokemaan pahimman koti-ikävän ikinä. Toisin kuiteskin meni onneks!!!
Heti ku saavuin Lontooseen niin menin näkemään tulevien kämppisten kaa kämppiä ja sitä sitten jatkettiin loppuviikko ihan epätoivosina (olin jo valmis asumaan ulkovarastossa, no joke) kunnes sitten saatiin maailman täydellisin kämppä <3 kotihoodit:="" nbsp="" p="" ss="" t="" uudet="">
Kauheen hektistä on ollu ihan ekasta päivästä lähtien ja tuntuu, että oisin ollu täällä jo vaikka kuinka pitkään, kun niin paljon asioita on tapahtunu Vaikka ennen olin vannoutunut kotihiiri, Lontoo on tehny musta ihan päinvastasen! Tutustun varmaan joka päivä uusiin ihmisiin ja kaikki on niin ihanaa, etten osaa ees sanoin kuvailla miten hyvältä musta tuntuu. En vois olla tyytyväisempi siihen, että päätin (ja uskalsin!!) muuttaa tänne.

Koulukin sujuu, vaikka ekan päivän jälkeen olin ihan shokissa ja varma, että oon tehny väärän valinnan . Nyt pari viikkoa siellä oltua kuitenkin tuntuu, että oon just oikeassa paikassa.

Uusia kamuja, jee!

Sohva jäi portaisiin jumiin, hups?
Eilen mun sängyssä ;) Tässä näkyy myös ainoa asia mikä mua tällä hetkellä vituttaa ja se on toi mun vitun kierosilmä, vittu näytän tyhmältä. Pitää alkaa harjotella silmälihaksia tai jotain???
Tän näkymän bongasin tänään, kun olin kahvilla yhen belgialaisen tytön kanssa. Very cute. 

Vähän sekava tää postaus, en osaa jotenkin sulauttaa mun ajatuksia yhteen tekstiin. Pitäis alkaa kirjottaa useemmin varmaan, niin ei tarvii kirjottaa miljoonasta asiasta yhtäaikaa. Anyway, heisun meen tästä toivottavasti bilettää jos saan Iinan innostuu ;)

Ei kommentteja :