26.8.13

iik!

Moikka kamut, meikä on ihan kuset housussa ollu viimesen viikon ajan, mut mulla on kyllä ihan hyvä syy ollakin. Huomenaamulla ysiltä nimittäin lähtee juna Brysselistä Lontooseen, eikä mulla vieläkään oo kämppää! Huomenna onneksi meen mun tulevien kämppisten kaa kattomassa parit kämpät, että toivottavasti nappaa, koska mä en oikeen fiilaa sitä että kävisin koulua ja asuisin hostellissa. Ihan ymmärrettävää?
Tää tuli kyllä eteen vähän liian nopee, enhän mä ees kerenny olla kotikotona ku vaan viikon ajan :( Asuin siis siellä yksiössä koko kesän ja mua alko kuvottaa lattialla patjalla nukkuminen varmaan jo ekan viikon jälkeen. Ja se haju!!! Tuntu kyllä niin hyvältä tulla takas kotiin nukkumaan mun isossa superpehmeessä sängyssä, syödä ittensä ähkyyn isän ruuilla ja ajella ympäriinsä autolla. Ainiin ja speculoos-levite!! Piti mun kyl kans pakata mun koko elämä kasaan, koska isäkin muuttaa täältä kohta pois ja se oli vähän rankkaa. Saan ilmeisesti jättää vaan kaksi pahvilaatikollista tavaraa säilöön??? Tää johti siihen, että heitin kuus jätesäkillistä vaatteita kierrätyksen ja paljon paskaa roskiin. Nyt pitäis vielä miettiä mitä teen lopulla roinalla ja voinko mä oikeasti ottaa kolme matkalaukullista tavaraa lontooseen? Mä ku luulin, ettei mulla oo paljon mitään tavaraa tai vaatteita tai mitään!

Nojoo kaikki tulee olee sika siistiä, mutta en oo vaan ennen tehny mitään tämmöstä yksin niin pelottaa ihan hirmusesti. Pitäis hankkia kämppä, kännykkäliittymä, pankkitili, työpaikka(!!!), koulutarvikkeita, uusia hienoja vaatteita jotta kaikki saa musta hyvän ensivaikutelman (tää on tärkein). Ei mut tosissaan mähän oon vielä ihan lapsi, voinko jäädä vuodeks vielä hengaa tänne isän kaa ja ajelee mun yariksella ympäri brysselii??
 Okei nyt mun pitää käydä vähän ruokakaupassa ja nopeesti brandy melvillen tarjontaa kattomassa, (vaikkei tosiaan kyllä yhtään enempää vaatetta mahu mukaan..) Sitten pakkaan kaikki loput kamat ja freak outtaan. Oh lordy lord meikä muuttaa Lontooseen.
Niin ja siis nää kuvat on mun ylioppilasjuhlista, jotka pidettiin vähän yli viikko sitten! Oli aimoveikeetä ja asiaan tottakai kuului kännissä herääminen seuraavana päivänä kolmelta. Sehän on se merkki onnistuineista juhlista?


PÄIVITYS: 
No tarttuhan sieltä brandysta jotain mukaan..... maksoin noista kolmesta paidasta yhteensä 62 euroa. En kadu mitään. Huom tosiaan tämän jälkeen ostin myös sipsipussin, suklaalevyn ja limun.. edelleen en kadu mitään.

ps. Anteeks että kuvat on vähän miten sattuu, en osaa näköjään enää käyttää tätä bloggeria lol

Ei kommentteja :