14.5.11

odottelua

Ei mulla ole mitään uusia kuvia, mutta kaikkea oon tehny ja kaikkea on tapahtunu. Viikonloput on kivoja ja koulu on perseestä, elämä on ihanaa, mut en malta odottaa kesää.

IMG_7897
tässä minä ja kielikoru, kun oltiin nean kanssa antwerpenissä.

Ei mulla oikeasti ole mitään asiaa. Olin eilen pitkästä aikaa kotona tekemättä mitään ja tylsistyin, joten lähin lenkille. Se oli elämäni kamalin kokemus ja teen sen siis uudestaan huomenna. Äsken isä toi mulle käsipainot ja sano, että kyllä nytte saan allit kuriin. JEE alan urheilee? Ennenkuulumatonta.

Oikeesti mul on kokoajan mieles kesä ja suomi ja kaikki. Mun koulu loppuu vasta juhannuksena, mutta onneksi pääsen sitä ennen käymään taas suomessa kesäkuun alussa. Tuntuu, että oon kokoajan käymässä suomessa, mutta ei kai siitä mitään haittakaan ole, kun isän työpaikka maksaa lennot? Suunnittelen kokoajan mitä teen, kun meen suomeen ja mul on kokoajan vähän ikävä mun luolaa, jossa on aina niin kivaa:
IMG_7398

Kuulostan tosi masentuneelta, mut en oikeesti oo. Kohta lähen käymään isän kaa kaupassa ja sitte illalla meen viettää kaverin synttäreitä. Huomenna sitten teen kaikki kouluhommat, jotka olis pitäny tehä jo aikoja sitten.

Kauheen runollista tekstiä, alan oikeesti varmaan sekomaan pikkuhiljaa?

2 kommenttia :

Amanda kirjoitti...

Asutko Belgiassa? Sun blogi vaikuttaa kivalta!

Katarina kirjoitti...

juu oon nyt asunu täällä kohta vuoden :) kiitos, sun on ihana <3