10.10.09

VäINÖ LINNA tuntemanton sotilas JIHUU SALEE PARAS KIRJA IKINÄ =)

ALKUUN VAROITUS ETTÄ TÄSSÄ ON AIKA PALJON TEKSTIÄ KOSKA OLI vähän ASIAA.

Fiuu en oo paljon mitään tehny tänää, paitsi kokosin vaaterekin (oli raskasta, mä sanon, raskasta) ja laitoin ipodin vihdoin latautumaan. LOL ja salee tartten joka kuukaus uudet kuulokkeet! MIKÄ ON KUN NE HAJOO KOKOAJAN kertokaa mulle, en jaksa enää tämmöistä kakakakakkakakakak.
Image and video hosting by TinyPic
Ainii jeje sain tänään lisää pusuja, mutta vaniljaa, iuhyi ne on ällömauttomii, mutta käy.
Image and video hosting by TinyPic
MmmMMmm joo siis otsikko tulee justiinsa tosta ihQsta kirjasta, jonka päätin alottaa lentokoneessa matkalla espanjaan JAUUUUUU jonne siis lähetään tiistaina ! Omg ! sitten shoppailen kuin siat koiria JEA NIIN SITÄ PITÄÄ.
Image and video hosting by TinyPic
Muuten kuin siistii kirjotella jotain kuulumisii random ihmisille OIKEESTI hjihi kuin jännää.
Image and video hosting by TinyPic
ps. vihaan mun konetta, vihaan niin saatanan paljon, oikeesti menee hermo ja itkettää. Syyt: muisti täyttyy joka helvetin kerta, kun lataan kuvia, kuten juuri äskettäin, jolloin kaikki kuvani eivät mahtuneet koneelleni ja postaus jäi vajaaksi + se että kun justiinsa tekee jotain tärkeetä koneella (katsoo eläinpornoa) niin kone räjähtää ja hajoaa menee muutenkin pillunpäreiksi ja myös se, että videot ei toimi kunnolla, eikä muutkaan audiotekniikkajutut, joten en voi kuunnella musiikkia tässä ilman, että kaikki lagaa kuin viimeistä päivää. Joten joulupukki pliis tuo mulle apple macbook air (jota en tuu koskaan saamaan, mutta aina saa toivoa vink)
pps. TARVIIN SITÄ MACBOOKKIA, koska sain äikän aineesta ysin ja ope kehu mun ainetta ihan suullisesti päin naamaa omaperäiseksi eli musta tulee oikea villisikatoimittaja kuten carrie konsanaan, ja jep tää on täyttä totta.

NYT MORPPA meen kattoo telkkarii tai saatan olla villi ja mennä suihkuun tai ehkä saataan venata kunnes joku tulee kotiin, kun oon ihan yksin taas :(:(:( olis pitäny lähtee jonneki, mutta oon kauhee laiskamato nykyään, kattelen vaan teeveetä ja en oo yhtään sosiaalinen, syysmasennusta beibit, syysmasennusta. Huomenna varmaan näkyillään taas, meen kattelee asuntoja niin ehkä tulee jotain asukuvaa, ei sitä koskaan tiiä.

4 kommenttia :

HAMI kirjoitti...

vihaan mun läppäriä kun se kerran tippu latialle -> näyttö paskana + kerran kaatu kaakaot päälle ja äsken tuli 2 troijalaista ja joudun käyttään tätä vielä kunnes olen käynyt rippikoulun ja saan uuden♥

KABA kirjoitti...

ouh nbyyh :( toivottavasti mä saan nyt joululahjaks ees jonku !

annan kirjoitti...

mmh, mullekki kelpails kyl toi mac book ! ;) Hihih, bliis joulupukkii

KABA kirjoitti...

JEAAAHHH BLIIS