30.1.09

Kissani synnytti Elmerin, Kisun ja Muarin vuonna 03

Yleisön (Suvin) toivomuksesta kirjoitan hiukan, mutta tämä ei tule toistumaan. Tänään menin kouluun, herättyäni ensin siinä puoli kuuden maissa. Tarkoituksenani oli herätä 5.00 lukeakseni kuolettavan tylsää kirjaa nimeltään komisario Palmun erehdys. Vasta sitten puolen tunnin päästä kellon soitosta sain koiran pois naaman päältä ja silmät auki. Kirja olisi pitänyt olla luettuna tänään äidinkielen erittäin kiinnostavalle tunnille. Olin sivulla 150 ja sivuja oli 272. Moni varmasti jo arvasikin mikä oli lopputulos. No, mutta onneksi tehtävät tehtiin parityönä ja parini oli lukenut lähes kokonaan kirjan.

Image and video hosting by TinyPic

Juuri, kun sain hengähtää hetkeksi, niin tuli toinen probleema eteeni. Kekkerit. Se oli minun keksintöni, joka lähti kermavaahdon himostani. Juoksin kotiini tuhatta ja sataa ulkoiluttamaan koiraa. En tosin kiirehtinyt takaisin, koska KASVISlasagne + ne semmoiset täytepastat estivät. Kuitenkin sain lopulta lyllerrettyä suvin luokse kauppaan, josta ostimme herkkuja euromäärällä, joka oli niinkin suuri kuin 9,78. Maksoin pinkillä visallani ja suvi lupasi maksaa puolet, kun saavumme heille. Enpä ole vielä kauheasti rikastunut.. No kuitenkin kekkerit voivat vihdoinkin alkaa, eikä mikään voinut estää sitä. Sipsipussit aukesivat, suklaa suli, kermavaahto vaahtosi ja limppa kuohusi. Tunnelma oli taattu, kun käynnistimme digiboksiin tallennetun Camp Rockin käyntiin. Aika kului tämän äärettömän mahtavan ja ylistetyn elokuvan parissa kuin huomaamatta. Pian jouduinkin jo lähtemään bussilla kohti kotia, mutta en suinkaan surullisin mielin, vaan iloisin mielin muistellen niitä hetkiä rakkaan ystäväni suvin kanssa. Kissoista en tosin pitänyt, enkä 4.kuun mahasta.

Image and video hosting by TinyPic

Nyt istun sohvallani kirjoittaen tätä ja katsellessa ihan hyvää, mutta hiukan raakaa ohjelmaa nimeltään Miamin tatuontitarinat (JIM perjantaisin klo. 22-23). Nyt kuitenkin täytyy sanoa hyvästit ja jatkaa elämääni sikana.

Image and video hosting by TinyPic

HUOM! Ylihuomenna ystäväni Kia ja Suvi kisaavat cheerleadingin SM-kisoissa Juniori-sarjassa, joten muistakaa heitä! Joukkueen nimeä en tohdi kertoa, jos vaikka jollain vanhalla miehellä on meneillään projekti Misu93.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Äsken uutisoitiin, ettei Kajaanissa ulkoilla kaasupäästöjen tms. vuoksi. Huomioikaa tämä siellä Kajaanissa, okei? Tiedän, että sääntöjen rikkominen on hupaisaa, mutta kuoleminen kaasupäästöihin ei niinkään.

Image and video hosting by TinyPic

Pps. Kuvat eivät ole tältä päivältä, vaan Thaimaan matkaltani vuodenvaihteessa. Siellä oli ihan mukavaa, vaikka kavereiden kanssa olisi ollut tuplasti kivempaa. Joskus teen kunnon Thaimaa-postauksen, kunhan kerkeän.

Image and video hosting by TinyPic

Tätä kirjoittaessa soi ainakin Lady GaGa - Wonderful. Sopi niin hyvin muistelohetkiin.

5 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

nammm projekti misu93.

Anonyymi kirjoitti...

ps. toi hevonen näyttää iha maxilt.

kaba kirjoitti...

se on max :--D

Anonyymi kirjoitti...

hyvä.

SUVILUS kirjoitti...

KATAAA KUOLEN TÄLLE TEKSTILLE :DDD
sinua lainatakseni:
"Tätä kirjoittaessa soi ainakin Lady GaGa - Wonderful. Sopi niin hyvin muistelohetkiin."